zaterdag 28 januari 2012

CakePops

Ik heb weer eens heerlijke CakePops gemaakt.
Maar deze keer wilde ik het eens anders doen. Ik wilde iets maken dat je eventueel ook kunt uitdelen als traktatie.
Dit is het resultaat van mijn creaties:
Ik heb voor deze traktatie de CakePops ingepakt in marsepein en rolfondant. Door het dun uit te rollen kunt je het gemakkelijk om de CakePop heen vouwen. Draai de uiteinden bij elkaar en maak het zakje vast met een streng snoepveter.Deze CakePops zijn ook leuk om te trakteren. Ik heb de CakePop op een stokje gezet en daarna in de gesmolten chocolade gedoopt. Zolang de chocolade nog zacht is kun je de traktatie in de gekleurde spikkels dopen. Vrolijk en erg lekker.


Je kunt de CakePop oom andersom laten staan. Ik heb het cakeje in een blokje gevormd. Bovenin een ijslolly stokje gestoken en daarna in de chocolade gedoopt. Ook hier zitten weer gekleurde spikkels op.
Vooral voor kinderen is dit een heerlijke verrassing.


Hoe vind je mijn Alien? Nadat de CakePop in de chocolade gedipt is druk je er twee eetbare ogen in. Ik probeerde om met een mesje een neus en mond te maken. Dit ging niet helemaal goed en er ontstond onverwachts toch een soort gezichtje. Ik heb dit zo laten drogen met de hoop dat het bleef staan en dat was gelukkig het geval. Je kunt natuurlijk ook met vloeibare chocolade een gezicht maken.
Om mijn Alien nog wat vrolijker te maken heb ik het stokje voorzien van een strikje. Hij ziet er nu erg schattig uit. Kinderen zullen 'm fantastisch vinden!


Veel hobby plezier

1 opmerking:

Related Posts with Thumbnails