dinsdag 13 augustus 2013

Haak café Enquete

Ik kreeg pas geleden Selma op bezoek in de winkel.
Ze wil heel graag een haak café openen en vroeg aan mij of er mensen zijn die hier in geïnteresseerd zijn.
Daarom heb ik een enquête opgesteld waarbij ik jullie vraag of jullie graag naar een haak café willen.
Hieronder lees je de brief die ik ontving van Selma.
 
 
Ik heb besloten een start te maken met mijn Handwerk Café op 27 augustus. In de on-even weken op dinsdagmorgen tussen 10u en 12.30u kun je gezellig komen haken en/of  breien op de Bruisplaats, Vredebest 18 in Gouda. Je neemt je eigen handwerk mee en je mag  zelf iets te eten of drinken meenemen. Koffie en thee kost  50 cent per kopje, maar je hoeft het dus niet bij ons te kopen.
Het gaat er om dat we gezellig met z’n allen aan het handwerken zijn.
Als er genoeg animo is kunnen we in de toekomst ook een avond organiseren.
Hartelijke groet, Selma
 
De enquête vind je rechts bovenin en je kunt deze tot en met 13 september  invullen.
Ik hoop dat er genoeg positieve reacties zijn want er is niets leuker dan gezellig met z'n allen handwerken. Ik hoop ook voor Selma dat dit café een groot succes wordt.
 
Graag hoor ik jullie mening.

6 opmerkingen:

 1. Leuk initiatief!! Er zal genoeg animo zijn. Ik ben er niet bij, aangezien ik moet werken.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk maar onhandige tijd ouders die werken en kinderen naar school
  Ik vind het een leuk idee maar gaat over voor mij

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dank jullie voor de reacties. Bij voldoende interesse kan er ook een avond per 2 weken georganiseerd worden. Dinsdagavond 27 aug. Kom ik samen met 2 anderen om daarover te brainstormen. Voel je welkom ook binnen te wandelen bij deze -voorlopig eenmalige- brainstorm avond. Hartelijke groet, Selma

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Lijkt me leuk, ik had al aangegeven bij het brei- en haakcafé dat ik niet op dinsdagavonden kan (ik heb nog meer hobby's :-)) en sowieso niet overdag. Maar de wildbrei/-haakactie lijkt me erg leuk.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Het eerste café was een groot succes. 13 bezoekers! Meer dan ik had verwacht voor een eerste ochtend. Het ochtend café is tijdens schooltijd (10-12.30u) en net als een echt café; je mag eerder weg dan 12.30u hoor! Deze week ook een avondcafé waarvoor de deur open gaat om 19.30u en sluit uiterlijk om 21.30u, maar eerder weg mag. Vredebest 18 Gouda.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik ben vast veel te laat, maar ik zag je oproepje vandaag pas toen ik de blogs van de kreatief las. Loopt de avond al wat. Het lijkt me heel leuk om me aan te sluiten, maar ik ga eerst even op vakantie. Ik kom er na die tijd op terug

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts with Thumbnails